joi, 8 decembrie 2016

Animalul tău de companie




 

    Când vine vorba de animalul tău de companie mă gândesc la Leuțu, câinele meu care se numește așa și face parte din rasa de pikinez, și care are o blană de culoare roșcată și ochi căprui.Dați-mi voie să vă mai reamintesc că atunci când vrea să se joace cu mine vine fuga repede și dă din coadă.
În relația cu animalul meu de companie cel mai important lucru este înțelegerea. Și ca să-l dresez este o altă muncă în plus care trebuie dusă până la capăt.
Acum 15 ani era mai greu să crești un animal de companie și că în ziua de azi există multe lucruri complexe care să fie bune pentru el sau ea.Adică de la spălarea lui sau a ei până la diverse tipuri de mâncare, chiar și diferite tipuri de îmbrăcăminte.
Da-ți-mi voie să vă anunț dragi cititori că s-a lansat www.cattitude.ro, magazinul online premium de accesorii și mâncare pentru animalele de companie și www.creative-wings.ro, unde se construiesc Branduri&Websiteuri.
    Ca să le luăm pe rând Cattitude Brands s-a născut din dorința de a inspira cât mai mulți oameni să gândească pozitiv despre ei și relația cu animalele lor de companie, indiferent care sunt acestea, să se educe pentru a deveni mai responsabili în alegerile pe care le fac în numele celui care nu cuvântă și să înțeleagă că pe termen lung lucrurile de calitate pe care le oferă animalelor lor de companie cresc în primul rând calitatea vieții acestora și, drept urmare, fericirea tuturor.
Creative Wings presupune o ecuație de bază a unei campanii de marketing. Aceasta este Vizibilitate + Credibilitate = Profit. Succesul unei campanii, depinde de mesaj, originalitate, calitatea implementării dar mai ales alegerea mixului de marketing care funcționează în domeniul tău de activitate, pentru publicul pe care îl țintești. Noi îți oferim aceste lucruri.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu