joi, 12 ianuarie 2017

Electrocasnicele viitorului



    Fiecare an aduce la rândul lui noi tendințe și noi inovații. Noile electrocasnice din gama Daewoo vin cu un design mai futurist sau retro. Electrocasnicele, după cum bine știți fac parte din viața noastră și de fiecare dată când trebuie să achiziționăm unul, ne acordăm câteva momente pentru a studia piața.
    Daewoo Electronics este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de aparate electrocasnice. Acesta produce și vinde frigidere, mașini de spălat, cuptoare cu microunde, aspiratoare, aparate de aer condiționat și alte aparate electrocasnice de mai bine de 30 de ani. În această campanie, vrem să scoatem în evidență 3 tipuri de produse electrocasnice și de aceea apelați la priceperea mea pentru a ne ajuta să dăm vestea mai departe. Vrem să vorbim despre frigidere, cuptoare cu microunde și aspiratoare.
    Și de aceea eu am ales să vorbesc despre aspiratoare. Dacă a venit momentul să cumperi un aspirator nou trebuie să ai în vedere următoarele specificații aspiratoare pentru a alege cel mai potrivit aspirator:
Putere de absorbție
    Puterea de absorbție aspiratoare variază între 330 de Wați și 450 de Wați și este cea mai importantă caracteristică a unui aspirator. De reținut este că puterea de absorbție este diferită de puterea motorului caracteristică care este trecută în general mare pe aspirator pentru a induce în eroare și indifca doar curentul consumat și nu cât de bine aspiră.
Filtru HEPA
    Aspiratoarele prevăzute cu filtre HEPA (High Efficiency Particulate Air) rețin și particulele fine de praf particule ce pot cauza alergii respiratorii. De asemenea, aspiratoarele cu filtru hepa sunt recomandate și dacă ții animale de companie în casă, aspirând mai bine părul provenit de la acestea. Filtre HEPA au diverse grade de performanță: cu cât numărul de pe filtru este mai mare, cu atât rețin mai multe particule. Pentru ca aceste filtre, să nu-și piardă din eficiență, este indicat ca aspiratorul să fie etanș.
Cu sau fără sac?
    Un aspirator cu sac de hârtie sau pânză costă puțin, însă: se imbâcsește rapid, se curăță cu dificultate, emană praf dacă nu este golit la timp etc. În schimb, un aspirator fără sac(are o cuvă din plastic care colectează murdăria) este mai scump, însă prezintă avantajele că este ușor curățat și nu dai bani pe consumabile.
Aspirator cu apă
    Cu ajutorul acestui aspirator, fără sac, praful este filtrat prin apă. Acest tip de aspirator filtrează aerul în proporție de 85% și reține atât particulele de praf, cât și microbii de pe diverse suprafețe. Poate fi folosit și pentru curățarea mobilei, perdelelor sau a diverselor țesături. Asemenea altor tipuri de aspiratoare, și modelul cu apă prezintă o serie de dezavantaje. Printre acestea se numără faptul că nu captează praful 100%, filtrele dezvoltă mucegai și bacterii, iar în timpul aspirării, apa murdară emană un miros neplăcut. Majoritatea sunt echipate și cu filtru HEPA pentru a reține și impuritățile ce trec de filtru de apă.
Silențiozitate
    Nivelul de zgomot al unui aspirator standard este de 78 de decibeli. Există însă și aspiratoare de 68 de decibeli, ceea ce înseamnă un nivel de zgomot echivalent unei conversații normale.


                                      


    Dați-mi voie sa vă spun că aspiratoare cu sac există în fiecare magazin cu electrocasnice mici, și sunt cele mai folosite de majoritatea oamenilor care au nevoie la curățarea de mizerie, praf și multe alte bacterii din casă, mașină, instituții publice etc.
    Pentru mine de preferat aspiratorul ideal trebuie să aspire singur, adică fără să-l duc eu cu mâna să aspire mizeria de pe covor, să facă singur, să știe el singur ce are de făcut.
    În al doilea rând  să vorbească limba română, ca atunci când vorbesc cu el să comunicăm foarte bine și să ne înțelegem.
    În al treilea rând aspiratorul viitorului trebuie să aibă eficiență energetică scăzută, cum are aspiratorul Daewoo care este conceput să ofere o putere mare de aspirare la consum redus de energie.
    În al patrulea rând trebuie să aibă o perie eficientă, care ajunge și în cele mai greu accesibile locuri de curățat și rezolvă treaba în doi timpi și trei mișcări.
    În al cincilea rând trebuie să aibă un furtun rotativ de 360 de grade pentru o utilizare cât mai ușoară, și filtru HEPA, deoarece aerul evacuat să fie cât mai curat și fără praf și nu în ultimul rând trebuie să aibă un tub telescopic care ne vine în ajutor cu o rază de acțiune mai mare.
    Vă mulțumesc pentru participare!!!!

Un comentariu: