duminică, 6 noiembrie 2016

Luptător de desene animate Ben 10!





    Băiatul, personaj de desen animat, pe nume Ben Tennyson este lansat pe postul de desene animate Cartoon Network, fiind o serie nouă de episoade pentru copii, adulți și bătrâni. El luptă pentru salvarea lumii pentru că e ceea ce îi aparține lui numaidecât și implicit, o responsabilitate.
    Acest personaj, are o armă, care îl ajută la distrugerea dușmanilor și, este un dispozitiv ceas "Omnitrix" cu care se poate transforma în 10 creaturi fiecare cu o anumită putere. Dintre cele 10 creaturi putem sa le numim pe acelea care sunt și le putem spune după ordinea următoare: Ghiuleaua, Torță vie, Cap de diamant, Materie cenușie, Overflow, Muscă, Upgrade, Lujerul, Acceleratorul și Patru brațe.
   Fiindcă eu la 10 ani salvam și eu lumea în felul meu caracteristic, jucam, hoții și bandiții și ne vânam cu tuburi mici și rotunde de plastic cu cornete de hârtie și suflam în ele, și care era vânat acela era personajul rău în rol, și ceilalți eram aceia care salvam lumea de bandiți. Un alt joc era atunci când ne împărțe-am în două tabere: una, țara noastră Romania și cealaltă tabără care făcea parte, era țara Turcia. Ca arme aveam fiecare câte o sabie care era confecționată din lemn și terenul de confruntare era de pământ plat cu iarbă scurtă, în jur de 2-3 cm. Eram în război și ne duelam cu ei ca să nu ne cotoprească țara. Astfel ca urmare cei mai buni să învingă. Mai departe dați-mi voie să vă reamintesc că a început deja o altă nouă serie din Ben 10.



Această aventură o pute-ți viziona pe  canalul de desene animate Cartoon Network și pe link-ul http://ben10.cartoonnetwork.ro/.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu