joi, 24 noiembrie 2016

Stalinskaya - o băutură cu renume


 
    Preparată conform unei rețete tradiționale rusești, STALINSKAYA Vodka este recunoscută pentru tăria gustului, pentru rigoarea selecției materiilor prime și îmbunătățirea constantă a procesului de producție și a tehnologiei folosite. Toate aceste caracteristici au plasat-o în topul preferințelor consumatorului român, menținându-se, încă din 2001, ca lider de piață. Deasemenea , din 2009 până în prezent, acestea i-au adus peste 50 de distincții și recunoașteri internaționale ale calității.
    Încă de la lansare, sub sloganul " pentru cei puternici",STALINSKAYA este alături de cei care au curajul să riște pentru a transforma orice incercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter.
    Anul acesta, Stalinskaya aniversează 20 de ani pe piața din România. Sub conceptul "Evoluția celor puternici" și considerându-te unul dintre cei puternici, vrem să vedem ce te-a ajutat pe tine să evoluezi. 
    Pentru evoluția mea trebuie să remarc că au contribuit depresia și cele două operații la gât și apenticită. Dacă nu treceam prin acestea poate nu mai trăiam acum cu aceeași intensitate viața de zi cu zi.Întâi a început în 2007 când aveam servici și din al treilea an m-am decis să merg la facultate și mă consumam și fiindcă emoțional adică iubeam o fată de la distanță. Și din aceste 3 lucruri fiindcă eram la vârsta de 25 de ani eu ca om la gândire eram ca un copil.
Nu știam să socializez și nu știam ce-i acea responsabilitate asupra unor lucruri. Nici acum nu sunt un super om dar greutățile prin care am trecut m-au făcut mai responsabil de anumite lucruri. Apoi urmează operația la gât în 2015 și operația la apenticită în 2016. Acestea două din urmă m-au făcut mai responsabil și că viața nu e ușoară ci foarte grea din toate punctele de vedere.  Și toate incercările acestea pot să zic că fac parte din "Evoluția celor puternici".
    Preparată conform unei rețete tradiționale rusești, STALINSKAYA Vodka este recunoscută pentru tăria gustului, pentru rigoarea selecției materiilor prime și îmbunătățirea constantă a procesului de producție și a tehnologiei folosite. Încă de la lansare, sub sloganul „Pentru cei puternici”, STALINSKAYA este alături de cei care care au curajul să riște pentru a transforma orice încercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter”. Marca aniversează anul acesta 20 de ani pe piața din România.





Un comentariu: