miercuri, 9 noiembrie 2016

Cumpărăturile se fac de la Zorile Store



    ZorileStore.ro se află la ediția cu numărul 5 de Black Friday. Intitulată "Eclipsa de prețuri", campania de Black Friday din acest an începe pe 18 noiembrie și va aduce reduceri de până la 60 % la toate categoriile de produse de pe site.
    Perechea de încălțăminte preferată mie este cea care face parte din: pantofi casual Lacoste pentru bărbați CHAYMON PRM la preț de 499,90 lei. Și că este o pereche de pantofi simpla din piele, bună și usor de purtat la alergare pe anotimpul de vara, toamnă și primăvară. Și poate așa, după iarnă, mai dăm din grăsime jos, după ce am acumulat în acest timp, totodată. 
Am vizitat acest site si am rămas plăcut impresionat de cele văzute și de aceea vreau să laud această campanie, spunându-i că face o treabă incredibil de bună și îi urez noroc și responsabilitate foarte asumată la ceea ce fac și nu în ultimul rând o vânzare cat mai bună a ofertelor!
    Nu mai spun, că încălțămintea este și pentru bărbați și pentru femei.




    Deasemenea link-ul: categoria pantofi de alergat este site-ul in care pute-ți intra și documenta tot felul de produse cum ar fi cele de: încălțăminte, îmbrăcăminte, acccesorii și echipament pe care le-ați putea dori! Să nu uităm că pantoful din imaginea de mai sus mai poartă denumirea de pantof de alergat Skechers.
Pe lângă produse mai pot să vă mai adaug că programul este deschis de la 09.00 până la 17.00 de Luni până Vineri inclusiv. Deasemenea pentru clienți avem următoarele numere de telefon: în rețeaua Orange: 0753.967.453., în rețeaua Telekom: 0769.967.453. și în rețeaua Vodafone: 0722.967.453. iar e-mail: contact@zorilestore.ro. 

Un comentariu: