sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Doua game de vinuri: Comoara Pivniței și Oenoteca



 



    Cei de la Vincon, cu cele două game de vinuri etichetate manual, unele dintre ele vechi de mai bine de douăzeci de ani, care se potrivesc perfect pentru un cadou, se numesc Comoara Pivniței și Oenoteca.
    Dintre cele două game de vinuri se mai numără în România și următoarele tipuri de vin: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Fetească Albă, Tămâioasă Românească, Sauvignon Blanc, Fetească Regală și Muscat Ottonel.
Cel mai mult și cel mai mult persoana cu care aș bea impreună la o cină de seară este actrița de film Catherine Zeta Jones. O actriță foarte cunoscută de la Holywood care a fost premiată cu trofeul Oscar și care este o actriță cu renume pe piața de film. Revenind la oile noastre, vinul l-am bea seara la lumina lumânărilor, într-un restaurant scump de 7 stele.
Iar ca să treacă timpul am sta la vorbă cel puțin până după miezul nopții cu poze din viața noastră și amintiri care pot fi povestite.
Cele două game de vinuri Comoara Pivniței și Oenoteca se aseamănă cu 2 copii născuți care încep încet încet să meargă spre al treilea pas din viața unui om cum s-ar spune că pune punctul pe i, maturizarea.
De preferat această cină în doi la lumina lumânării cu un pahar de vin ar fi o seară specială, fiindcă e noiembrie și acuși intrăm in decembrie, luna cadourilor, împodobirea bradului, primirea colindătorilor și cinstirea mesei cu un pahar de vin. Cadoul însemnând un lucru dăruit cu dragoste și iubire. Bradul împodobit să strălucească de luminițe, globuri și dulciuri.
Și fiindcă e Crăciunul peste o lună, nu-mi rămâne decât să dau un cadou, ca drept, câte o sticlă de vin din gama Comoara Pivniței și Oenoteca.
În continuare vă voi cuceri cu un link care are un video de promovare a vinurilor din gama Comoara Pivniței: https://youtu.be/TG5nYlLxg3w.




   

Un comentariu: