sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Punctul meu de vedere despre Uber



    Din punctul meu de vedere viitorul transportului va fi unul senzațional. Pe acest blog voi puncta o temă care rămâne să fie la îndemăna tuturor, și că peste 10 sau 100 de ani pentru călător  transportul, dintr-un punct A până în punctul B, va fi unul simplu din punct de vedere al tehnologiei. În temă se mai spune că, dacă aduci 100 de prieteni în aplicație prin concursul recent de pe 10 noiembrie 2016 câștigi garantat un iPhone 7.
    Pentru cei care nu știu, Uber e un serviciu lansat în România acum aproximativ 2 ani de zile care, le-a oferit șansa celor care conduc o mașină în București și în Cluj să câștige bani folosind mașinile personale.
Fiecare utilizator Uber poate comanda o mașină apăsând un buton în aplicație, iar un șofer partener vine și duce utilizatorul la destinație. Avantajul e că plata se face exclusiv cu cardul și că totul e mult mai simplu astfel.
Mai mult, fiecărui utilizator Uber i se generează un cod în momentul în care își face contul. Dacă îi dai acel cod unui prieten în momentul în care își face un cont Uber, primește o cursă gratuită. Când efectuează această cursă, primești și tu la rândul tău o cursă gratuită. Această ofertă e valabilă pentru toți utilizatorii Uber până pe 30 noiembrie. Iar dacă nu ești utilizator, tot ce trebuie să faci este să îți faci cont pe Uber.com/App, să introduci codul promoțional NOIEMBRIE și ai prima cursă gratuită, în limita a 25 de lei.
    Începe apoi să recomanzi Uber prietenilor tăi și intri automat în cursa pentru iPhone. Mai multe detalii despre asta poi citi aici:https://newsroom.uber.com/românia/g1g1iphone7/. În continuare vă pot spune că trebuia să ajung la Brașov să mă duc să aduc pe tatăl meu venit din Israel fiindcă fusese la muncă să câștige bani și că până acolo venise cu avionul și până acasă (Iași) îi mai trebuia un transport cu mașina. Și fiindcă fratele tatălui meu, avea un Aro de Câmpulung aveam nevoie neapărat să mă ajute și de aceea am apelat la el pentru ca să-l aducă până acasă cu bagajele și, iată că în cele din urmă transportul a fost asigurat.
Mai departe la drum am pornit din Iași și trebuia să ajung la aeroportul din Brașov. Așadar plecarea din punctul A era din Iași și punctul B era sosirea în Brașov. Ca să ajungem în punctul B trebuia să trecem mai întâi prin Piatra Neamț, apoi Bacău, Onești, Sfântul Gheorghe și sosim în cele din urmă în Brașov. Iar ca să răspund la întrebarea cum va fi peste 10 ani sau 100 de ani transportul, dați-mi voie să vă răspund că va fi unul din sistemele cele mai bune puse la punct și că oamenii vor avea opțiuni la orice localitate legat de destinația călătorului. Prin urmare transportul va fi din autostrăzi și șosele foarte bine construite iar avioanele, trenurile, metrourile, tramvaiele, autobuzele, autocarele, microbuzele, taxiurile și mașinile din traficul rutier, toate vor fi la îndemâna omului. Legat de transport vă mai pot spune că vremea e cel mai aprig dușman al său și că prin munți serpentinele și ceața și ele au un risc ridicat de asumat. Dar cu atenție și grijă am ajuns la destinație cu bine. La întoarcere am poposit, să mâncăm ceva. Și astfel după un asemenea drum lung de 2 zile și o noapte ajungem acasă cum ne-am dorit, sănătoși și buni de somn. Cam atât de scurtă e povestea mea. Și ca încheiere vă salut cu drag și-mi pare bine ca ne auzim și vă multumesc!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu